(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Plněné tortily
Potřebné ingredience
Mleté maso (jakékoli, dáváme většinou vepřové, ale včera jsme to měli z kuřecího) , plechovka fazolí v chilli omáčce (jdou i normální fazole předem namočené a uvařené - je to levnější, ale musí se na to myslet předem), kukuřice (existují i fazole s kukuřicí v omáčce), protlak, sůl, pepř. Tortily k podávání.
Postup přípravy
Osmažíme osolené a opepřené mleté maso, přidáme fazole, kukuřici, protlak a prohřejeme. Ochutnáme, dochutíme a podáváme v tortilách. Tortily buď koupíme nebo vyrobíme.
Druhý den k obědu zbylou masovou směs naředíme dalším protlakem a podáváme jako omáčku na špagety.
Druhý den k obědu zbylou masovou směs naředíme dalším protlakem a podáváme jako omáčku na špagety.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
luckie
(upraveno)
23. 11. 2009, 12:30
Ještě jsem zapomněla dodat, že do omáčky na špagety přidáme rozmačkaný česnek.